top of page
Marxa Madrid 10-6-2000.jpg

Confessió

de Fe

En què creiem?

Creiem que Déu és el Creador de tot l’Univers i que, per tant, no és fruit de la casualitat.
Déu és completament bo i tot el què va crear era bo.

Déu ens va crear per tenir una relació d’amor amb nosaltres i anhela que corresponguem a aquest amor.

Creiem que Déu va posar l’ésser humà com a senyor de la creació perquè la cuidés.

Creiem que el primer home i la primera dona van decidir donar-li l’esquena a Déu i constituir-se en els seus propis déus, buscant fer allò que a ells els semblava.

Això va posar la terra sota maledicció, ja que fora de Déu, no hi ha res bo.

 

Creiem que l’ésser humà va entregar l’autoritat que havia rebut a satanàs, un àngel caigut que, juntament amb un exèrcit d’àngels rebels, s’ha enfrontat a Déu des del principi.

Creiem que el domini de satanàs al món es nota en tota la maldat que veiem al nostre voltant i dins del nostre cor.

Tot ésser humà neix amb la condició de pecat que l’atrau al mal i que es manifesta de moltes maneres (gelosies, enveges, ressentiments, tristeses, odis...).

Si no és corregit, el mal creix i acaba encadenant-nos a tot tipus de pecats, d’addiccions, d’amargures i de complexos i finalment ens porta a la mort: la mort de les relacions, la mort de l’esperança, la mort de la innocència...

Creiem que Déu va voler restaurar la nostra relació amb Ell des del principi i va posar en marxa un pla de rescat.

Creiem que va buscar la manera de comunicar-se amb l’ésser humà a través de profetes i que va inspirar persones fidels que van escriure la Bíblia.

Per tant, que la Bíblia és la Paraula de Déu i tot el què hi ha escrit és cert i ho serà per sempre.

 

Creiem que no podem salvar-nos a nosaltres mateixos i que, per pròpia elecció des del moment en què tenim ús de raó, som mereixedors de l’infern, és a dir, d’una eternitat de sofriment lluny de Déu.

Hem viscut dient-li a Déu que no volíem saber res d’Ell i Ell ha decidit respectar aquesta decisió, tot i que això ha entristit profundament el Seu cor i ens ha portat conseqüències terribles a nosaltres, que també han afectat a aquells que teníem a prop.

 

Creiem que Déu ens va estimar tant que va enviar el Seu Fill Únic perquè tothom qui cregui en Ell no es perdi, és a dir, no vagi a l’infern, sinó que tingui vida eterna, és a dir, que gaudeixi de tota l’eternitat a la presència de Déu al cel i tingui vida abundant aquí a la terra.

Creiem que Jesús va néixer d’una verge, va viure a la terra fent el bé, sanant els malalts, ressuscitant els morts, alliberant els endimoniats i ensenyant-nos el cor del Pare.

Ell va entregar voluntàriament la seva vida per patir el càstig que nosaltres mereixíem i rebre la ira del Pare per tot el pecat de tots els temps sobre seu i així poder satisfer la justícia de Déu, que no podia passar per alt la nostra maldat però que no volia condemnar-nos a l’infern.

Creiem que va morir crucificat i que va ressuscitar al cap de tres dies, que es va aparèixer als seus deixebles i a més de cinc-centes persones durant quaranta dies i que després va pujar al cel, on regna a la dreta del Pare amb tota autoritat.

 

Creiem que les religions són intents humans per transformar-nos, que poden ensenyar bons principis de conducta però que l’Únic Camí de Salvació és Jesucrist, ja que Déu no ha donat a l’home cap altre nom en el què pugui rebre salvació.

 

Creiem que l’únic requisit que Déu ens demana per rebre aquesta salvació és el reconeixement de la nostra condició de pecat i la fe (=confiança) posada en Jesucrist.

Creiem que quan ens penedim i reconeixem a Jesús com a Senyor i Salvador, rebem una vida nova, experimentem un nou naixement i ens convertim en fills de Déu. Creiem que Déu envia l’Esperit Sant a les nostres vides i ens dóna el desig d’agradar-lo.

Creiem que l’Esperit Sant és Déu vivint en cadascun dels qui creiem en Ell, és qui ens fa veure el nostre pecat i ens porta al penediment.

 

L’Esperit Sant és qui ens guia a tota Veritat, ens capacita per obeir a Déu i viure lliures de pecat i ens dóna els dons i la unció

necessaris per servir-nos uns als altres, per anunciar aquestes bones notícies a tothom i per predicar la salvació, la sanitat i la llibertat en el Nom de Jesús.

Creiem que  des del moment que ens rendim a Ell, Déu comença una obra de restauració en les nostres vides que durarà fins que un dia el vegem cara a cara.

Les bones obres són la conseqüència de la nostra salvació i Déu les ha preparat per nosaltres dia a dia.

Ell té un pla per a cada persona i viure per donar-li la glòria a Ell és el nostre més gran propòsit i el nostre privilegi.

Creiem que l’Església és el conjunt de tots els creients de tots els temps i de totes les regions de la terra, que és la família de Déu i està destinada a convertir-se en l’esposa de Crist.

 

Creiem que quan ens girem a Déu i li demanem perdó pels nostres pecats passem a formar part de l’Església i que, unir-nos a una església local, és vital per poder servir i rebre l’ensenyament necessari per convertir-nos en deixebles de Jesús.

Creiem que, un dia que no sabem, Jesucrist tornarà a buscar la Seva Església i que després jutjarà tots els éssers humans, acabarà amb el mal i reganarà eternament amb justícia i veritat.

Creiem que si els fills de Déu morim abans d’aquest dia, el nostre cos quedarà a la terra però el nostre esperit i la nostra ànima aniran directament a la Presència de Déu.

Creiem que un dia Déu ens donarà un cos nou i viurem per tota l’eternitat gaudint d’estar amb Ell.

Creiem que Déu eixugarà tota llàgrima dels nostres ulls i complirà el nostre anhel més gran: veure cara a cara a l’Amor de la nostra vida, al Pare etern que ens va crear i va lluitar per salvar-nos, a Jesús, que es va humiliar fins al màxim i va entregar la Seva vida per rescatar-nos i a l’Esperit Sant que, amb total fidelitat, ens ha guiat a la salvació.

 CREIEM QUE

Regnarem amb Ell per sempre més

i no hi haurà més mort, ni dol, ni crits, ni sofriment.

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Portada CD 001 (1).jpg
bottom of page