top of page
betel2 (2).jpg

Propòsit

Les persones que formem l’Església Betel

 

Som un grup molt variat a qui Déu ha canviat la vida.  Hem sigut alliberats de tristeses, ressentiments, complexos de tota mena... i, en definitiva, de viure sense esperança centrats en nosaltres mateixos, fent mal als demés i incapaços de canviar nosaltres sols. 

 

I el què és més important: hem sigut alliberats de tota l’eternitat lluny de Déu, de rebre sobre nosaltres la seva justa ira pels nostres pecats.  Déu va tenir misericòrdia de nosaltres, es va apropar, ens va estimar i ens ha donat una vida nova.  Ara podem viure amb goig i tenim una esperança certa.  Per això el nostre principal propòsit és viure per agradar a Déu, estimar-lo amb tot el què som i entregar les nostres vides en ADORACIÓ

No volem una religió

 

 Volem una vertadera relació amb Déu; anhelem que Ell pugui viure en nosaltres i fer el què vulgui amb les nostres vides.  Estem molt agraïts per tot el què Déu ens regala però, per damunt de tot, volem la Seva Presència.
Per amor a Jesús i perquè Ell ha omplert els nostres cors del Seu Amor volem estimar i SERVIR a tothom, sense que importi la religió, la condició social, la procedència...  Volem estimar com hem sigut estimats, imitant a Jesús i recordant que el nostre propòsit a la terra no és ser servits sinó servir, entregant la nostra vida pel bé dels demés. 
I el nostre servei més important és EVANGELITZAR, compartir amb tothom les Bones Notície de salvació que Jesucrist ofereix.  No podem suplir només les necessitats físiques de les persones que ens rodegen; necessitem compartir amb tothom que l’ésser humà viu eternament, que hi ha cel i infern i que és en el temps en el què vivim a la terra on es decideix el nostre destí etern.  Per això, de totes les maneres possibles, supliquem a tothom que es reconciliï amb Déu.
 
Déu ens ha fet família.  Déu no només ens ha salvat, també ens ha adoptat com a fills i ens fa habitar en família a l’església.  La COMUNIÓ, poder ser ajuda els uns pels altres, és part del nostre propòsit.  L’església ofereix la cobertura necessària a tot aquell que vol créixer en la seva fe i en la seva relació amb Déu.
 
I, com tota família, l’església és també la idea de Déu per rebre un vertader DISCIPULAT, el lloc on podem ser ensenyats i ensenyar a altres, on vivim imitant a Jesús i imitant-nos uns als altres, on podem aprendre a obeir i a humiliar-nos, on som transformats.

Per això podem resumir el nostre propòsit en cinc paraules:

 

ADORACIÓ, SERVEI, EVANGELISME,

 

COMUNIÓ i DISCIPULAT.

Jesúsli digué:  Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l’ànima, amb tot el pensament.  Aquest manament és el més gran i el primer.  El segon li és semblant:  Estima els altres com a tu mateix.  Tots els manaments de la Llei i dels Profetes es fonamenten en aquests dos. 

                                                                                           Mateu 22:37-40

 

 

 

Jesús s’acostà i els va dir: He rebut plena autoritat al cel i a la terra.  Aneu, doncs, a tots els pobles i

feu-los deixebles meus, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant i ensenyant-los a guardar tot allò que us he manat.  Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món. 

                                                                                         Mateu 28:18-20

WhatsApp Image 2020-05-27 at 19.08.04.jp
bottom of page